SynchroniciteitTOPVIEW aanraders

Joseph Jaworski
Synchroniciteit
Deze Amerikaanse leiderschapsdeskundige pleit voor liefde en betrokkenheid ook in het bedrijfsleven!

Dr Spencer Johnson
Who Moved My Cheese? An amazing way to deal with change in your life!
Spencer JohnsonIn de huidige tijd is verandering de enige constante. In dit boekje wordt op ludieke wijze het gevaar beschreven wanneer dit uit het oog wordt verloren. Te sterke hechting aan de eigen comfortzone en passiviteit reduceren de ‘sense of urgency’ om altijd voorbereid te zijn op onvoorzien gewijzigde omstandigheden. Het kan het verschil uitmaken tussen erop of eronder.

Wilt u ons inspireren met vernieuwende gedachten over persoonlijk leiderschap, organisatieontwikkeling of met specifieke literatuur mail ons via literatuur@topview.nl

Specialties - intro

Diensten afgestemd op uw actuele wensen en behoeften.

In aanvulling op ons reguliere dienstenpakket zijn wij voortdurend bezig ons dienstenpakket te verbreden met diensten die zijn afgestemd op de actuele wensen en behoeften binnen onze klantenkring. Dit doen wij veelal in samenwerking met partners binnen de groep van de aan ons gelieerde professionals.

Nieuwe ontwikkelingen en informatie over nieuwe vormen van dienstverlening maken wij binnen ons relatienetwerk bekend via onze nieuwsbrief die met enige regelmaat verschijnt. Wanneer ook u op de hoogte gehouden wilt worden kunt u ons dit laten weten door ons een e-mail te sturen.