Soorten

TOPVIEW maakt gebruik van een breed repertoire in assessments, te weten:

 

E-tools - soorten

Wij hanteren verschillende e-tools, afhankelijk van de vraagstelling van de opdrachtgever.

TOPVIEW is licensed user van de e-assessments van Dilemmamanager en het communicatie analyse instrument LIFE Languages™ .

Persoonlijkheid

Onze e-tools zijn belevingsonderzoeken. Zij bieden inzicht in het gedrag van mensen en maken zichtbaar waar de motivatie zit zaken te willen bereiken of juist te willen vermijden. Daarbij zijn niet alleen talenten en leerdoelen van belang doch tevens context, ambitie en persoonlijke drijfveren.

Kleurdenken
Met kleurdenken wordt u zich bewust van de bril waardoor u uw omgeving bekijkt. Tevens wordt u zich bewust van de bril van de ander. Dit maakt uw professionele relaties effectiever.
Er wordt een indeling in vier kleuren gehanteerd. Hierbinnen worden 12 gedragscompetenties gemeten qua intensiteit van willen bereiken of vermijden.

360 graden feedback
Hulpmiddel bij het beoordelen van de competenties van uw medewerker of uzelf door extern anonieme beoordelingen te verzamelen. Geheel zelf samen te stellen. Effectief instrument voor extra verdieping bij coaching trajecten en professionalisering van uw HR-cyclus.

Communicatie

Het LIFE Languages™ (LL) communicatie instrument maakt uw stijl van communiceren zichtbaar. Het geeft u inzicht in uw unieke communicatiekracht.

Via crosstalks kunnen onderlinge relaties binnen een team in kaart worden gebracht, hetgeen bruikbare informatie oplevert voor een effectieve onderlinge samenwerking.