Netwerk van professionals

TOPVIEW is een netwerkorganisatie die, in aanvulling op onze eigen professionals, een beroep kan doen op aan ons gelieerde coaches, trainers en consultants die op basis van hun specifieke expertise op projecten kunnen worden ingezet.

Home - consultants

Drs Aad Horst MBA

Aad is lange tijd werkzaam geweest binnen de bankwereld, onder meer op het gebied van management development. Midden jaren 90 heeft hij de overstap gemaakt naar de wereld van executive search, een wereld die hij heeft leren kennen vanuit de vraagkant.
Na werkzaam te zijn geweest als senior consultant bij een internationaal search bureau heeft hij zich in 1997 met het bureau TOPVIEW verzelfstandigd.

Aad kenmerkt zich door zijn sterk sociaal analytisch vermogen, feeling voor een bedrijfscultuur en open communicatie waarin de nodige humor nooit ontbreekt. Hierdoor ontstaan effectieve, duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten.

Marie-Louise Horst-Donatz MOC

Marie-Louise is na haar studie aan de Academie voor Beeldende Vorming overgestapt naar het commerciële bedrijfsleven. Na jarenlang als consultant en manager werkzaam te zijn geweest bij gerenommeerde executive search bureaus is zij vanaf 2004 werkzaam als organisatiecoach.

In de afgelopen jaren heeft zij zich in haar vakgebied ‘coaching & organisatieontwikkeling’ verder professioneel ontwikkeld met de opleiding tot dilemmamanagerteamcoach, certified trainer LIFE Languages™ (KLLP) en de masteropleiding organisatiecoaching.

Marie-Louise is sterk in het maken van de vertaalslag van strategische visie naar effectieve operationele kaders. Zij is in staat mensen, ambities, processen en organisatiedoelstellingen te verbinden. Zij ondersteunt organisaties in het inspireren en ontwikkelen van collectieve leerprocessen. Haar focus ligt op het realiseren van een `lerende’ organisatie; de context waarbinnen persoonlijke en zakelijke groei wordt geïnitieerd. Haar aanpak is pragmatisch, creatief en gebaseerd op een eerlijke, directe communicatie.