klanten

E-tools - aanbevelingen

Wat zeggen onze klanten?

Commercieel directeur van een wereldwijde leverancier van ingrediƫnten voor FMCG en Industrial Market.
“Wij hebben zeer positieve ervaring met TOPVIEW. Bij het zoeken naar een nieuwe Regional Sales Manager hadden we 3 internationale kandidaten over. Voor het objectief beoordelen van hun karakters en hun management skills hebben we TOPVIEW gevraagd daarvoor een onderzoek uit te voeren.

Binnen 2 weken hadden we een rapport met een zeer bruikbare persoonsanalyse. Elk individueel rapport heeft ons bij de interviews veel geholpen om thema's ter discussie te stellen of deze te verklaren. We hebben, zeker dankzij de assessments van TOPVIEW, de juiste keuze kunnen maken."

Dir. Shared Services van bedrijf in de bouw/groenonderhoud
"Ons driekoppige directieteam is kort bij elkaar in deze samenstelling. Het draait prima en er is veel vertrouwen, dus een goed moment om ons als team onder de loep te nemen. Gaten in het dak willen we namelijk niet repareren als het regent.

En Topview adviseerde ons bij onszelf te beginnen via het e-assessment. De online vragen&antwoorden resulteerden in een constructieve persoonlijke feedback. Daarnaast kozen we voor een team-terugkoppeling, met de kaarten open op tafel. Deze optie was een echte meerwaarde. Topview presenteerde de terugkoppeling en leidde alle gesprekken op de hun kenmerkende professionele doch warme wijze.

Deze investering loonde zich echt: laat het nu maar gaan regenen!"