klanten

Coaching - aanbevelingen

Wat zeggen onze klanten?

Hoofd New business van een grote levensverzekeraar
"Coaching door Marie-Louise was voor mij op een bijzonder integere manier geconfronteerd worden met mijzelf. Met mijn eigen rol in de dilemma's op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het coachingstraject heeft mijn persoonlijke ontwikkeling een enorme nieuwe stimulans gegeven. Ik ben weer gaan studeren om me te ontwikkelen in mijn passie voor mensen. Marie-Louise is enorm betrokken en gaat echt een samenwerking met je aan. Ze laat je pas los, als ze ervan overtuigd
is dat het doel is bereikt."

Algemeen Directeur van middelgroot accountantskantoor
“Marie-Louise heeft bij ons gewerkt als interim-personeelsadviseur. Zij heeft daarbij het personeelsbeleid geprofessionaliseerd en heeft op zeer professionele manier gezorgd voor een personeelsadviseur die haar taak heeft overgenomen.

Marie-Louise is te kenmerken als zeer integer, zeer professioneel en zeer to the point. Ze is niet bang kritiek te geven waar nodig. Op dit moment is ze bij onze organisatie betrokken als personal coach van een aantal van onze professionals. Ook op dat gebied krijgt ze zeer goede kritieken”.

Global HR Manager bij financiële instelling
"Wat de consultants van TOPVIEW typeert is hun betrokkenheid bij hun opdrachtgevers (geen uurtje - factuurtje mensen), hun hoge ethische normen en waarden en hun positieve instelling".

Interim Manager Finance (bij overstap naar vaste positie)
"Ik heb bij het bureau TOPVIEW een algemeen en naderhand een diepgaand assessment ondergaan, gevolgd door een aantal coaching sessies. Daaruit heb ik de conclusie getrokken dat het hoog tijd werd het roer drastisch om te gooien. Hun indringende doch erg plezierige aanpak hebben mij over een drempel heen geholpen. Terugkijkend vanuit een nieuwe management functie, nu in vast dienstverband, ben ik hen daar zeer erkentelijk voor".